Bedrijfskledij

TEXTIELREINIGING DE REU - Waarschoot - BedrijfskledijOnze belangrijkste doelstelling is ervoor te zorgen dat al uw werknemers elke dag opnieuw in een propere, veilige en comfortabele outfit aan de slag kunnen. Om dit te verwezenlijken wassen wij uw bedrijfkledij met de modernste machines en volgens de juiste wastechnieken. Bovendien herstellen wij elke stuk onmiddellijk en vakkundig.

Indien herstellen geen optie is dan voorzien we direct een vervangstuk. Omdat wij voldoende kledij in stock houden kunnen we onmiddellijk een nieuw exemplaar inzetten als een stuk niet herstelbaar of versleten is.

Wij bieden u een ruime keuze aan diensten. Zo verkopen en verhuren wij bedrijfkledij die u, al dan niet bij ons laat wassen en onderhouden. Maar u kunt ook elders aangekochte kledij bij ons laten wassen en onderhouden.

Onze logistieke kennis en ervaring vormen een enorme troef. Zo biedt ons full-service systeem tal van voordelen omdat het u volledig ontlast. Als u voor dit systeem kiest dan leggen wij de beroepskledij van elke werknemer in zijn of haar
persoonlijk kastje in uw bedrijf.

Kwaliteitslabel

Omdat Textielreiniging De Reu blijft streven naar de best mogelijke kwaliteit werkt het intens samen met enkele sectorgenoten. De website www.Care4safe.be informeert u over onze snel evoluerende sector.

Antibacteriologisch

Omdat Textielreiniging De Reu heel actief is in de voedingssector hebben wij de kennis en de uitrusting om uw kledij antibacteriologisch te behandelen.  Bovendien investeren wij in materiaal en procedures om de strengst mogelijke norm (EN14065 RABC) te behalen.

Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Back to Top