Bizbook

Het Bizbook van Ixora Flower Art in Wemmel laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website.
Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging?
Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Textielreiniging De Reu NV
2
3 Beoordeling
 • Annik Fantin
  01-06-2017 13:14
  Wij werken al 2 jaar samen met Wasserij De Reu en zijn super tevreden. Steeds een zeer goede service en heel vriendelijke medewerkers. Een plezier!
 • Cathy Van de Moortele
  06-03-2017 13:30
  Absoluut niet tevreden van deze wasserij. Na overleg via mail, waarbij ik gevraagd had naar de prijs voor was/strijk, kreeg ik als antwoord: 6.70 euro per kg, kastklaar. Ik heb een mand met 5 kg kledij binnengebracht en verwachtte hiervoor een rekening van 33.50 euro. Ik viel bijna achterover toen ik bij het afhalen van de was/strijk, maar liefst 92.50 euro moest betalen! Schandalig! Dit was niet de overeenkomst. Blijkbaar moet de strijk en het opvouwen per stuk nog apart betaald worden, waar niets over gezegd was. Ik zou nooit 1 mand was binnen gedaan hebben voor deze belachelijke prijs. Nogal een geluk dat ik maar 1 mand binnen gedaan heb. Bij mijn verse was, zat ook een blouse die niet van ons was. Dit heb ik 2x laten weten aan de wasserij maar er werd zelfs niet op gereageerd. Ben benieuwd hoe ze de klant gaan compenseren voor het verloren gegaan stuk? Het lijkt me dan ook heel duidelijk waarom er op de website geen prijzen of uitleg vermeld staan. Bij deze: je bent gewaarschuwd.
 • Nele B.
  21-01-2015 10:43
  In mijn geval werd er schade aangebracht aan mijn kledingstuk. Kreeg het beschadigd terug, zonder enige melding en diende de kosten voor de reiniging nog te betalen ook. Na verschillende contacten, weigert De Reu hun verantwoordelijkheid te nemen en willen ze niet ingaan op een compromis. Wat een service! De Reu is uw vertrouwen alleszins niet waard!

Back to Top